Bokningsystemet
161
page-template-default,page,page-id-161,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

Bokningsystemet

Logga in i bokningssystemet genom att trycka på ”Boka/Inlogg”- knappen

När du blivit medlem kan du logga in på bokningssystemet genom att använda den e-mailadress du uppgav vid din anmälan som både användarnamn och lösenord (bara små bokstäver). Vill du ändra användarnamn eller lösenord går du in på ”min sida/medlemsuppgifter”. Om ingen emailadress finns , ta kontakt med receptionen.

 

Klippkortssaldo
Du ser ditt klippkortssaldo under ”min sida/aktuella bokningar”. Klipp dras från ditt konto när du gör din bokning. Om du bokar av syns klippet i klippkortssaldot igen.

 

Kontosaldo
Om du som klippkortsmeldlem uteblir ifrån ett bokat pass debiteras du 40:- och detta syns då i som en minuspost i ditt kontosaldo tills avgiften är reglerad.

 

Avboka pass
För att boka av ett pass går du in på ”min sida/aktuella bokningar” och klickar på ”avboka” bredvid den tid du vill boka av.

 

Boka pass/massage
För att boka ett pass så går du in på ”bokningsschema” och klickar på det pass du vill boka dig på. Nedanför vårt pass-schema finns schema massagetider. Finns det inte lediga platser så kan du anmäla dig till reservlista.

 

Boka reservplats
Om ett pass är fullt eller om passet inte öppnat för bokningar eftersom det ingår i en kurs som inte har startat, så kan du anmäla dig till reservlistan. Du får då ett SMS och/eller e-mail när du får en plats. Under ”min sida/medlemsuppgifter” kan du kontrollera att vi har rätt mobilnummer och e-mailadress till dig och välja på vilket sätt du vill få notifikation om ledig plats vid reservbokning. Glöm inte att avboka reservbokningar om du inte längre vill vänta på en plats.

 

Frågor
Har du frågor om bokningssystemet kontakta Elisabeth via e-mail: info@movetraning.se eller telefon då receptions är öppen: 0340-670167, 070-66 45 755

 

Bokning Personlig Träning – görs i receptionen. Avbokning måste ske 24 h innan den bokade tiden.

 

Välkomna!