MoveTraining online
2021
page-template-default,page,page-id-2021,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

Träning med Move online

Utöver all träning i vår anläggning och utomhus så finns vi även i den digitala världen. Här vill vi dels fånga er som redan är igång, men även er som kanske hellre vill träna för sig själv och ändå nå sina mål. Genom denna appen bilda vi även pt-grupper. Du kommer således att tillhör en grupp som är på väg mot samma mål utan att ni måste träna tillsammans. Fördelen med denna form är att du kan träna där du bor men ändå tillhöra en grupp. 

 

Du har ett första möte med din Personliga Tränare. Hon kommer att göra en nulägsanalys av dig. Utefter dina egna mål och vad analysen säger, så tar hon fram ett träningsprogram till dig som du ska följer för att nå dina mål. Hon kommer att coacha dig varje vecka och kan se via appen hur du tränat. 

 

Så här kommer du igång

Du blir inbjuden av din personliga tränare via ditt mobilnummer eller mail och uppmanas att ladda ner appen Exorlive Go. Appen är gratis att ladda ner.