MoveTraining online
2021
page-template-default,page,page-id-2021,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

Träning med Move online

Utöver all träning i vår anläggning och utomhus så finns vi även i den digitala världen. I vår träningsapp har vi skapat träning som stäcker sig från enskilda pass till flera veckors program. I appen kan du ladda ner träningsprogram som du kan starta när du vill och gå med i onlinekurser som startar ett visst datum och där en av våra coacher är med hela vägen. Du kan också enkelt ladda ner ett träningspass i gymmet när du känner att du vill ha lite inspiration. De flesta program i appen kan du träna här, på en annan anläggning eller hemma. Vi uppdaterar med nya program och kurser löpande, nu i början kommer det ett nytt program varannan vecka. 

Appen är gratis att ladda ner. ” Twiik”. För dig som är medlem hos oss har du tillgång till ett antal pass och program helt gratis (Move Bas), och det finns ännu fler att ladda ner till en liten kostnad. Vill du däremot har tillgång till hela vårt utbud, väljer du Move Premium.  Är du inte medlem hos oss idag, men ändå vill träna med oss är det inga problem. Då betalar du en liten kostnad per program/kurs som du laddar ner till din app.   

 

Så här kommer du igång

Börja med att ladda ner appen Twiik i Appstore eller Google Play. Därefter registrierar du ett konto antingen i appen eller på app.twiik.me i din dator.

 

Koder

Du som är medlem hos oss har fått ett mail med en medlemskod till din epostadress som finns i vårt bokningssystem. Varje kod är unik och kan användas en gång. Den koden anger du i appen genom att trycka på profilknappen längst ner till höger och scrolla ner till ange kod. Då får du automatiskt tillgång till ett antal program utan kostnad. Har du inte fått en kod, maila info@movetraning.se

 

Programbutik

Våra program och kurser köper du enkelt i appen. Vill du istället hantera dessa på en dator kan du gå till vår programbutik. Har du angett din kod i appen så loggar du in med din twiikprofil även här, så gäller samma förutsättningar för dig som i appen. Detta eftersom du inte kan använda din kod mer än en gång.

Länk: http://move.shop.twiik.me/

 

Ansluta pulsklockor och externa appar

Detta gör du smidigast på webben, du loggar in med ditt twiikkonto på app.twiik.me och går till ”mitt konto/externa tjänster”.

 

Hjälpcenter

I appen finns ett hjälpcenter under inställningshjulet om du har tekniska frågor om appen. Har du frågor om vårt innehåll, kurser och program, maila info@movetraning.se