Träning med Move online

Utöver all träning i vår anläggning och utomhus så finns vi även i den digitala världen. Här vill vi dels fånga er som redan är igång, men även er som kanske hellre vill träna för sig själv och ändå nå sina mål. Genom denna appen bilda vi även pt-grupper. Du kommer således att tillhör en grupp som är på väg mot samma mål utan att ni måste träna tillsammans. Fördelen med denna form är att du kan träna där du bor men ändå tillhöra en grupp. 

 

Du har ett första möte med din Personliga Tränare. Hon kommer att göra en nulägsanalys av dig. Utefter dina egna mål och vad analysen säger, så tar hon fram ett träningsprogram till dig som du ska följer för att nå dina mål. Hon kommer att coacha dig varje vecka och kan se via appen hur du tränat. 

 

Så här kommer du igång

Du blir inbjuden av din personliga tränare via ditt mobilnummer eller mail och uppmanas att ladda ner appen Exorlive Go. Appen är gratis att ladda ner.

Pt-Online

 

Är för dig som antingen vill träna hemma, ute eller på ditt gym. För dig som vill ha ett program att gå efter som dels är skapat just för dig, för att du ska komma vidare med både kost & träning. Kanske är du den personen som vill ha en analys av hur dina matvanor ser ut idag, inspiration till träning och får de snabbt gjort. En digital träningskompis där din pt coachar dig på distans. Hos oss har du möjlighet att göra en första nulägesanalys, för att se vart du är just nu. Du har också möjlighet att boka in en fysisk träff för genomgång av ditt träningspass om du känner dig det minsta osäker, då det är viktigt att ingen skada uppstår.

Följ länken nedan för att läsa mer samt göra din anmälan

 

Pt-Online Kost & Träning

Länk till beställning