Sv. Klassisk Massage

Bokning sker nedan

Svensk klassisk massage, arbetades fram på 1800-talet av svensken Per Henrik Ling. I Sverige är han känd som den svenska gymnastikens fader. Ling reste runt och studerade massage- och gymnastikmetoder innan han utformade sin egen klassiska massage metod. Ling ville skapa en massagemetod som efterliknade rörelserna i den Svenska gymnastiken för att stimulera blodcirkulationen, stärka musklerna och skapa en bättre balans mellan kroppens muskler och skelett. Han menade att med massage trycks, tänjs vävnaderna, särskilt muskler, blodkärl och hud.

 

Massagemetoden är handfast och djupgående, den är både läkande, förebyggande och lugnande. Den klassiska massagen utförs med olja direkt på huden, musklerna bearbetas genom knådningar och strykningar så att blodcirkulationen i kroppen ökar och spänningar löses upp.

 

Känd över hela världen

Den klassiska massagen är känd över hela världen och det är en variationsrik massagemetod som utförs allt ifrån en lätt avslappnings massage till tuff idrottsmassage med specifik muskelmassage.

 

Efter massagen utförs stretch/töjning vid behov, samt träningsrådgivning

 

Ni är välkomna att enklast boka här till höger (svep med bilen över de olika typerna), på telefon 070-66 45 755, eller via mail info@movetraning.se

Pris: 1h 595 kr, 75 min 750 kr, 1,5h 795 kr, 10 kort (á1h massage): 5 355 kr