PT-Grupp
34
page-template-default,page,page-id-34,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

Personlig Träning i grupp

Programmen är utvecklade med fokus på att ge resultat på kort tid. Priset blir lägre än med vanlig PT men glädjen att tränas tillsammans med andra desto större!

Se mer info under respektive kurs i pt-gupper

 

Hur ser upplägget ut?

PT:n  kommer dela ut ett frågeformulär till deltagarna som innehåller frågor om deras hälsa, levnadsvanor, tidigare erfarenheter av de olika gymredskapen m.m. Detta eftersom PT skall få en så tydlig bild som möjligt vad hon har att arbeta med. Efter det lägger PT upp ett program som man sedan kör tillsammans en dag i veckan i 60 minuter i sex veckor. Man är mellan 4-8 personer som tränar, får tips och inspiration med en personlig tränare.

 

Vad innebär det att träna med personlig tränare i grupp?

För alla som vill utveckla sin träning och få tips och inspiration är det här en jättefin chans att prova på hur det är att träna med personlig tränare på Move. Vi tänker oss att ni kanske är några arbetskamrater eller ett kompisgäng som provar på det här under 6 veckor. PT kommer vara uppmärksam på hur man utför övningarna så man inte skadar sig. PT finns alltid tillgänglig vid frågor och funderingar. Det gör inget att inte alla är på samma nivå, men att deltagarna är på någorlunda samma nivå underlättar för PT, men det går självklart att anpassa övningarna till varje individ.

 

Olika PT i grupp erbjudande:

–      Få bättre kondition

–      Kom i gång, bli starkare i kroppen, orka mer i vardagen, skapa rutiner

–      Bli av med värk i rygg och nacke

–      Bli bättre skidåkare, löpare etc

–      Minskat midjemått