Bli Medlem
2134
page-template-default,page,page-id-2134,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

Bli medlem

Hur blir jag medlem eller gäst?

Du kan enkelt ansöka om medlemskap/gäst via vår hemsida. Tryck på knappen, ”Bli medlem”. Först måste du godkänna avtalet därefter skriver du in dina uppgifter och välja vilket träningskort som önskas. När du önskar att det ska börja gälla samt läsa igenom avtalet och godkänna att vi har era personuppgifter. (GDPR).

 

Medlemsförmåner

Du som väljer ett träningskort på minst 6 månader har betalat en medlemsavgift, vilket görs 1 gg/år. I denna medlemsavgift får du kurser, föreläsningar etc. till rabatterat pris.

 

Effektivisera

Ska du på en konferens via nätet eller utbildning på distans? Knappt om tid till träning? Slå två flugor i en smäll!

Vi erbjuder plats på spinningcykel och wifi-uppkoppling till din dator. Fritt för er med träningskort hos oss. För er utan ett träningskort, går det att hyra sin plats/cykel. till Drop-in-pris

Tillgängligt: Mån, Ons, Fre, Lörd 8-12

 

Tagg

Om du önskar att ha tillgång till gymmet vid obemannade tider, behöver du en inloggnings-tagg, till en kostnad av 150 kr. Denna är inte tillgänglig för dig som väljer ett klippkort. Som klippkortskund gäller Receptionens öppettider. Taggen är personlig och får inte lånas ut till icke behörig. Du som valt att kunna träna på obemannade tider, får inte släppa in obehörig.

 

Gällande lägsta åldersgränser.

 

Tillsammans 11-14 år

Här skall målsman alltid vara med vid samtliga träningspass på egen hand. Målsman behöver inte vara med då minderårig skall vara med på pass då instruktör håller i passet. Från 15 år kan minderårig träna själv om personen har tränat på gym regelbundet i minst tre (3) månader.  Vi behöver Målsmans intygande om detta. Annars gäller det att anpassa sina träningstider till receptionens öppettider.

 

Medlemsregister

netgym.movetraning.se
http:///bookweek.aspx 

Oberoende av vilket träningskort du väljer, så läggs du in i vårt medlemsregister. (se länk ovan) Här kan du boka dig för pass samt se hur länge ditt träningskort gäller. Se under ”info”. Detta bör ni ha koll på. Ni kan även komma till medlemsregistret från hemsidan, via ”Boka/inlogg”.

MEDLEMSVILLKOR

Följ länken för att noggrant läsa igenom avtalet